rick paxton energy massage zoneterapi massage

Betingelser, cookies
og privatlivspolitik

Information om betingelser og lovbestemte politikker

Information

Når du besøger energymassage.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af det der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se > vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvis du ønsker at læse mere om cookies, er der god info på den danske Wikipedia.

Vi ønsker at skabe absolut tryghed for dig, når du bruger vores hjemmeside. Vi har en klar virksomheds­politik om, at dine personoplysninger bruges ansvarsfuldt med respekt for dit privatliv og selvfølgelig så den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning overholdes.

Databeskyttelse

Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

energymassage.dk er dataansvarlig og vi sikrer at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger, kan du gøre det på: rick@energymassage.dk.

Ophavsret

Brugsretten til billeder anvendt på sitet tilhører energymassage.dk. Billederne må ikke gengives uden forudgående aftale med energymassage.dk.

Intet indhold må, hverken i uddrag eller i sin komplette form, benyttes eller udgives andre steder online. Dette gælder også i forskellige fora og på de sociale medier. Link i stedet til den pågældende side med det indhold, du gerne vil dele med andre, er meget velkommen. Er du interesseret i at benytte dele af indholdet offline, er du velkommen til at sende en mail på rick@energymassage.dk med dine ønsker.

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til, ved brug af kontakt

Når du udfylder vores kontaktformular eller sender en mail og beder om at blive kontaktet. Du afgiver derved dit navn, telefonnummer og e-mail samt eventuelt en besked til os. Vi anvender først og fremmest disse oplysninger for at være i stand til at ringe eller skrive til dig, præcis som du har bedt os om i kontaktformularen. Men vi bruger også oplysningerne til på forhånd at danne os et indtryk af, hvem vi kontakter til, så vi kan give dig den bedst mulige service.

Cookiepolitik

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning omkring > cookie håndtering.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil bl.a. annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

PERSONOPLYSNINGER

Generelt

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrerer dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Sikring og permanent overvågning af hjemmesiden
For at beskytte og sikre data på vores hjemmeside bruger vores tekniske support tjenester fra udbyderen ManageWP.

GoDaddy.com LLC, 14455 N. Hayden Rd, Ste. 219, Scottsdale, AZ 85260, USA
GoDaddy.com WP Europe, Trg republike 5, 11000 Beograd, Serbien

Vi bruger denne service til at sikre vores data på servere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og dermed sikre en smidig drift af vores onlinetjenester. Inden for ManageWP-tjenesten har vi mulighed for at overvåge vores websteder for fejl, forsøg på angreb udefra og for ydeevne. Tjenesten tæller sidevisningerne. Vi har ingen adgang til IP-adresser eller personlige data. Sikkerhedskopier af websteder og data opbevares sikkert og krypteret på ManageWPs Amazon S3-servere.

Mere om databeskyttelse på ManageWP på: https://managewp.com/privacy Erklæring fra ManageWP på GDPR: https://managewp.com/blog/

Vores tekniske support har indgået en ordrebehandlingsaftale med GoDaddy.com LLC. Vi bruger denne service til at sikre, at denne side kører problemfrit og ser det som en legitim interesse i henhold til artikel 6, stk.1 i loven om GDPR.

Spærring for uønsket adgang
Vi har inkluderet iThemes Security plugin på denne hjemmeside. Udbyderen er iThemes Media LLC, 1720 South Kelly Avenue Edmond, OK 73013, USA.

iThemes Security bruges til at beskytte vores hjemmeside mod uønsket adgang eller ondsindede cyberangreb. Til dette formål indsamler iThemes Security bl.a. Din IP-adresse, tidspunkt og kilde til loginforsøg og logdata (f.eks. den anvendte browser). iThemes Security er installeret lokalt på vores servere hos Simply.com.

iThemes Security sender IP-adresser på tilbagevendende angribere til en central iThemes-database i USA (Network Brute Force Protection) for at forhindre sådanne angreb i fremtiden.

iThemes Security bruges på grundlag af artikel 6 (1) (f) GDPR. Hjemmesideoperatøren har en legitim interesse i at beskytte sin hjemmeside mod cyberangreb så effektivt som muligt. Hvis der er anmodet om et tilsvarende samtykke, sker behandlingen udelukkende på grundlag af artikel 6 (1) (a) GDPR; samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes.

Cookie-samtykke
Vores hjemmeside bruger Cookiebots cookie-samtykketeknologi til at indhente dit samtykke til lagring af visse cookies på din slutenhed og til at dokumentere dette i overensstemmelse med databeskyttelsesforskrifter. Udbyderen af ​​denne teknologi er Cybot A/S, Havnegade 39, 1058 København, Danmark (herefter “Cookiebot”).

Når du går ind på vores hjemmeside, etableres en forbindelse til Cookiebot-serverne for at få dit samtykke og andre forklaringer på brugen af ​​cookies. Cookiebot gemmer derefter en cookie i din browser for at kunne tildele det samtykke, du har givet eller tilbagekalde det. De data, der indsamles på denne måde, opbevares, indtil du beder os om at slette dem, selv sletter Cookiebot-cookien, eller formålet med at opbevare dataene ikke længere gælder. Obligatoriske lovpligtige opbevaringskrav forbliver upåvirkede.

Cookiebot bruges til at indhente det lovpligtige samtykke til brugen af ​​cookies. Retsgrundlaget herfor er artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra c, GDPR.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: rick@energymassage.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Firma: EnergyMassage
Adresse: Damhaven 3B, 1. sal TH
Telefon: 2211 8182
E-mail: rick@energymassage.dk